Hijyen Prosedürümüz

Club Beyy Resort Hotel olarak, siz değerli misafirlerimizin ve çok kıymetli çalışanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önce gelir. Bu bakımdan, dünya çapında bir sağlık tehdidi oluşturan COVID-19 başta olmak üzere tüm virüs ve mikroplara karşı bizler de tesisimizde hijyen prosedürümüz kapsamında ek tedbirler almış bulunuyoruz. Tüm personelimiz, hijyen koşullarının teminini sağlamak adına düzenli olarak gerekli eğitimlere tabi tutulmaktadırlar.

Tıpkı tatil tecrübelerinde olduğu gibi, hijyen ve sağlık söz konusu olduğunda da standartlarımızı korumak ve yükseltmek, “önce insan” prensibinden yola çıkarak ilk hedefimizdir. Dolayısıyla, sizlerle de aldığımız bu tedbirleri ve önceliklerimizi paylaşmak isteriz.

Club Beyy Resort Hotel personeli,
  • * Kişisel hijyen eğitimlerine katılır, çalışma standartlarımız ve sağlık otoritelerinin belirlediği sistemde dikkat eder ve bu sistemi içeren eğitimlerden düzenli olarak geçmektedirler.
  • * Kişisel hijyen konuları, personel toplantılarımızda da yer almaktadır ve personelimize sıklıkla hatırlatılmaktadır. Personel sağlığı ve personelimize bağlı olarak değerli misafirlerimizin sağlığı, marka olarak verdiğimiz güvenin temelini oluşturmaktadır.
  • * Tüm hijyen koşulları ile ilgili, mikrop ve virüslere karşı alınan eğitimlerimize, güncel gelişmelere bağlı olarak COVID-19 farkındalığı ile ilgili konularda eklenmiş olup, bu bilgiler, güncel olarak personelimize aktarılmaktadır. Aktarılan bilgilerin tamamı, güncel verilere dayanmaktadır.

Club Beyy Resort Hotel olarak, tüm tesislerimizde departman sorumlularımız ve yönetim birimlerimiz, sağlık tehdidi oluşturabilecek her türlü koşula karşı daima hazır, yerel ve bölgesel sağlık otoriteleriyle iletişime destek vermek üzere sorumluluklarının bilincindedirler.

Hijyen ve Dezenfeksiyon Tedbirleri

Club Beyy Resort Hotel, dünya sağlık otoritelerinin belirlediği hijyen ve temizlik ilkelerine entegre ve bu prosedürün desteklediği markaları içeren bir sistem üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Sağlık ve hijyen prosedürlerimiz, eksiksiz ve sürdürülebilir olarak uygulanmaktadır.

Misafirlerimizin konaklama koşulları, markamızın teminatı altındadır.

Tesislerimizden ayrılan tüm değerli misafirlerimizin ardından, odalar sonraki misafirlerimiz için hijyen ve dezenfeksiyon protokolümüz uygulanarak hazır hale getirilmektedir. Dezenfeksiyon ve hijyen konusunda, sağlık otoritelerinin önerdiği marka ve teçhizat kullanılmaktadır.

Değerli misafirlerimizin ortak kullandıkları alanlar, restoranlarımız, SPA merkezimiz, havuzlar, çocuk oyun ve aktivite alanları, asansörler ve tüm ortak alanların düğme, kapı kolu ve oda anahtarı gibi sıklıkla temas edilen yerlerin hijyen ve dezenfeksiyon uygulamalarının sıklığı tarafımızdan özellikle artırılmıştır.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın önderliğinde, Türkiye turizmiyle dünyada örnek teşkil etmek adına, hijyen ve dezenfeksiyon konusunda tesisimizin tüm alanlarında gerekli hususlara itina göstermekteyiz. Bu bağlamda, restoran masa düzenleri ve sosyal mesafe koşulları hem tesis düzenimizde temin edilmekte hem de personelimize bu farkındalığa yönelik hatırlatmalar sıklıkla yapılmaktadır. Sahil ve iskelelerimizde şezlong aralıkları da sosyal mesafe koşulları uyarınca uygun düzende siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunulmakta olup, kıyı düzenimiz dezenfeksiyonun kolaylıkla yapılabileceği şekilde hazırlanmıştır.

Club Beyy Resort Hotel olarak, ülkemizde turizmin seçkin temsilcileri arasında gösterilen tesisimizle, COVID-19 ile mücadele ettiğimiz bu süreç içerisinde de her zaman olduğu gibi önce “sağlık ve güven” temel ilkelerini savunmaktayız. Bu bakımdan sezon boyunca, tedbirlerimizin sürdürülebilirliğini sağlayacağımızı önemle duyururuz.

Club Beyy Resort Hotel

+90 232 424 06 73